Bedrijfsleven

Bedrijfssport leidt tot een betere sfeer op het werk en fitte, gezonde werknemers. Er is veel potentie voor de Stichting Basketbal Den Haag, door clinics, masterclasses en een toernooi te organiseren. Ook een laagdrempelige wekelijkse instuif en bedrijvencompetitie bieden veel kansen. Dit om enerzijds werknemers voor basketbal te enthousiasmeren, maar anderzijds ook om de maatschappelijke doelstellingen van de Stichting Basketbal Den Haag kenbaar te maken.

De betrokkenheid van het bedrijfsleven is essentieel om de basketbalsport in Den Haag structureel op een hoger niveau te brengen. Omdat het basketbalaanbod zoveel maatschappelijke meerwaarde heeft, hopen we dat veel (Haagse) ondernemingen die een steentje bij willen dragen aan de maatschappij zich als partner aan de Stichting Basketbal Den Haag willen verbinden. Natuurlijk hebben wij voor die organisaties ook iets te bieden. Een echt partnership betekent samenwerken naar dezelfde doelen.

De businessclub van The Hague Royals biedt de perfecte mogelijkheid om zo’n partnerschap aan te gaan. Wij zoeken partners voor die businessclub, en ook partners die geloven in onze visie en ons verhaal. Kijk op de site voor partners en neem contact met ons op! Wellicht zien we jou dan wel vanaf september 2019 iedere week in de businessclub van The Hague Royals.