Eerste lid Businessclub: Trevi Advocaten

Trevi Advocaten tekent businessclub contract
Mart Waterval van Stichting Basketbal Den Haag en Thomas Bijloo van Trevi Advocaten

In onze wens om met The Hague Royals vanaf seizoen 2019-2020 in de Eredivisie te basketballen, hebben we vandaag een eerste lid voor de Businessclub aan ons weten te binden: Trevi Advocaten. Trevi Advocaten zal de komende drie seizoenen aan The Hague Royals verbonden zijn in de businessclub. Eigenaar Thomas van Trevi is verheugd: “We zijn er trots op het eerste Businessclublid van The Hague Royals te mogen zijn. We zien uit naar een hoop mooie topwedstrijden in de Sportcampus en hopen natuurlijk snel op veel mooie, andere leden voor de businessclub”.

Trevi Advocaten is een ervaren, dynamisch en vooral laagdrempelig advocatenkantoor dat haar cliënten in helder en duidelijk taalgebruik adviseert. Niet het belang van de advocaat, maar het belang van de cliënt staat hierbij altijd voorop. Het kantoor behartigt de zaken en belangen van cliënten uit het bedrijfsleven en particulieren op uiteenlopende rechtsgebieden.

Trevi Advocaten gelooft vanaf het eerste uur in onze missie om basketbal in Den Haag naar een hoger plan te tillen. Ook zijn ze er van overtuigd dat een sterk team van businessclubleden met enthousiaste teamspelers goed is voor de business en goed is voor het basketbal!

Ook interesse om deel te nemen aan de businessclub? Kijk dan bij de pagina partner worden of neem direct contact op via business@basketbaldenhaag.nl.