Kom naar de businessdag op 10 april

Recentelijk kondigden wij aan dat we onze eerste partner hebben gecontracteerd voor onze businessclub. We zijn heel blij dat Trevi Advocaten zich aan ons heeft willen verbinden. Daarmee zijn we er echter nog niet! Om de basketbalbeweging in Den Haag écht op gang te brengen zoeken we meer partners die zich achter ons gaan scharen. Momenteel zijn we met veel partijen in gesprek om te vertellen over onze plannen en mee te nemen in onze visie.

Heeft u ook interesse in ons initiatief om de basketbalbeweging in Den Haag een boost te geven? Gelooft u in onze visie? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om de Stichting Basketbal Den Haag te ondersteunen en The Hague Royals de Dutch Basketball League te laten bestormen?

Meldt u dan aan voor onze businessdag via het formulier onder aan dit bericht!

Op 10 april zullen wij in onze thuishaven de Sportcampus Den Haag in het Zuiderpark onze plannen presenteren, de mogelijkheden op sponsoring bespreken en de thuishal aan u tonen. De Sportcampus is één van de mooiste sporthallen van Nederland, dus bereidt u zich voor op een prachtige ervaring. Tot dan!

Aanmeldformulier