Lof Catering verbindt zich aan The Hague Royals

Nadat enkele weken geleden Trevi Advocaten zich al presenteerde als eerste partner voor The Hague Royals, heeft ook Lof Catering zich als partner verbonden aan onze Eredivisieclub in de dop. Casper Kleijs, operationeel manager van het cateringbureau, is verheugd met de komst van de Royals naar de Sportcampus. “Het wordt tijd dat er eindelijk in deze fantastische hal basketbal op het hoogste niveau zal worden gespeeld. Ongelofelijk dat er nog geen Eredivisiebasketbal in Den Haag is, maar gelukkig gaat het er komen!”

The Hague Royals zal in samenwerking met Lof Catering voor de businessclub de catering verzorgen. Bovendien zal Lof de catering voor de overige supporters op zich nemen. Hiermee wordt Lof één van de eerste twee “Founding Partners”.

Er zijn veel verschillende partnerships mogelijk om The Hague Royals mogelijk te maken. Niet alleen lidmaatschap van de Businessclub is mogelijk, maar ook zijn er exposurepakketten beschikbaar. Neem contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden!