Partner worden

Basketbal is een teamsport. Binnen een team wordt samen gewerkt om binnen een aanval van 24 seconden bij voorkeur drie punten te scoren. Ditzelfde doel treeft de The Hague Royals Businessclub ook na, maar dan in een aanval van drie seizoenen. En de score is duidelijk: zaken met en voor elkaar doen. Gezamenlijk zetten we een nieuwe beweging in gang in Den Haag: de basketbalbeweging. En bovendien ondersteunt de businessclub de maatschappelijke activiteiten van Stichting Basketbal Den Haag.

Met een lidmaatschap van de businessclub committeert een lid zich aan een partnership van drie jaren aan de The Hague Royals en aan elkaar. Samen “bestormen” we de Nederlandse eredivisie en laten Nederland zien wat Haagse bluf is. De reuring die dit veroorzaakt is goed voor de naamsbekendheid van zowel The Hague Royals als haar businessclubleden. Win-win!

Straatbasketbal in Den Haag
Straatbasketbal in Den Haag

De businessclub van The Hague Royals biedt voor ieder wat wils.  
• Toegang tot de businessclub;
• Ontvangst met buffet;
• Toegang tot de businesstribune tijdens wedstrijden van The Hague Royals voor vier personen;
• Toegang tot de evenementen van de businessclub;
• Vermelding van naam en logo op de website met link naar eigen organisatie en eventueel in een magazine;
• Vermelding van naam en logo in de businessclub en bij entree van de sporthal (bijvoorbeeld met een banner).

Extra seizoenskaarten voor de businesstribune kunnen worden aangeschaft met 25% korting op de reguliere tarieven voor businesstickets. Kosten voor de businessclub bedragen 6.250 euro ex. Btw op jaarbasis en contracten worden enkel voor drie jaren afgesloten.

Interesse in de businessclub, of op een andere wijze partner worden van The Hague Royals en Stichting Basketbal Den Haag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons op business [@] basketbaldenhaag.nl. En scoor vanaf komende zomer met ons mee!